MÅSTE GÖRA VIDEO

Först vill jag tacka er för alla kommentarer vi har fått på bloggen, jag använder google trans verkar just nu, att du förstår lite mer av vad vi säger. Hehe. Bloggen började som enda skøy och om svensken är inte riktigt så må du att skylla på google just nu.

Er har verkligen hjälpt oss att starta, och få att bloggen kommer att bli ännu bättre för både dig och oss så fick vi idén att er skulle kunna säga vad du vill vi skal göra.
Många som har gjort detta i Norge, men du kan ge förslag på vad du trodde skulle vara roligt att se! inngenting måste vara seriösa, och vi får kanske tio gjorde en hel del!
Det kan vara allt från att äta smör att bada i fontäner (som Cecilie här redan, haha.) Och jag tycker att vi ska skjuta det mesta, vet inte om Cecilia är perfekt med denna idé, vi skulle jag åtminstone försöka ta henne!

Så skriv vad du vill att vi ska göra, på allvar eller inte, kommer vi att skjuta den och skicka den till bloggen, precis som ett "måste göra video." Nästan. Du kan också skriva in förslag på andra saker vi kan göra eller inlägg som du vill att vi ska skriva!

Återigen, tack för alla kommentarer!också hoppas jag du fortsätter och läser bloggen! Våres tulla svenska kommer tilbaks!

Zuper-Cp gjör som svenskane vil Normenn skal gör!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Dere må filme hele fagerstrand!

2010-06-08 @ 13:35:00
URL: http://I d a lzm.
Postat av: Rebecca

- videoblogge på 'svenks.'

- spise kanel

- synge en sang

- hvordan man lager en fin svensk hårfrisyre

2010-06-08 @ 16:36:23
URL: http://missrebeccag.blogg.no
Postat av: Cecilie berg pettersen ♥

-synge en sang av JB!

2010-06-08 @ 19:58:50
URL: http://ceccabp.blogg.no
Postat av: ♥Claaaudia ♥

Haha kul :=)

Ska vi följa varandra via bloglovin?

2010-06-08 @ 21:30:43
URL: http://claaaudias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0